Våre kundehistorier

01

Alvens AS

Alvens er et vikarbyrå med fokus på ekstra kvalifiserte vikarer til barnehager. Vi har jobbet med Alvens siden 2015. Samarbeidet er basert på gjensidig respekt og interesse for hverandres bedrifter.

Din Kommunikasjon har levert nettsider, tilpassing av visuell profil, implementering og maler til nyhetstbrev, opplæring og implementering av øvrige systemer, som Canva.

02

All Entertainment

All Entertainment er et eventbyrå som har fokus på å skape gode møter mellom mennesker. Vi har jobbet med All Entertainment siden 2016. Og sammen med Petter som jobber med Google Adwords for Din Kommunikasjon, har vi fått til en ny strøm med kvalifiserte leads.

Din Kommunikasjon har levert nettsider, tilpassing av visuell profil, implementering og maler til nyhetstbrev, opplæring og implementering av øvrige systemer.

03

Fjellflyt AS

Fjellflyt hjelper vanlige folk å jage etter drømmen og starte bærekraftige bedrifter. Fjellflyt var vår først kunde og den som trodde på idéen vår om å starte en VA-bedrift!

Din Kommunikasjon har levert tilpassing av visuell profil, publisering i sosiale medier, innholdsplanlegging, administrasjon av facebookgruppe og virtuelle eventer.

04

Brainworker

Brainworker hjelper bedrifter med produktivitet og å jobbe smartere. En tilfeldig dialog gjennom nyhetsbrevet til Brainworker var starten på et spennende samarbeid. Vi er begge levende opptatt av å jobbe smartere og det er en glede å høste av Brainworkers erfaringer.

Din Kommunikasjon har levert nettsider, maler til nyhetsbrev og Google Adwords gjennom vår samarbeidspartner Petter.  Vi er også en samarbeidspartner ut mot Brainworkers egne kunder.

05

Vendepunktet veiledning

Vendepunktet veileding møter mennesker som har behov for en samtalepartner og hjelper i vanskelige livssituasjoner på jobb og privat. Vendepunktet veileding er også en av våre trofaste kunder siden starten i 2015.

Din Kommunikasjon har levert nettsider med bookingsystem,  visuell profil, implementering og maler til nyhetstbrev, publisering på nettsider og i sosialemedier, opplæring og implementering av øvrige systemer.

06

Ann Cathrins Hundekurs

Ann Cathrins Hundekurs har tatt hundeeiere på alvor gjenom kvalitetsbevisste hundekurs og Ann Cathrin er en aktiv skribent og fotograf som deler mye hundeglede.

Din Kommunikasjon har levert visuell profil, tilpassning av nettsider, automasjoner og maler til nyhetstbrev, opplæring og implementering av Canva.

Har du også lyst til å jobbe med oss?

Sjekk ut våre pakker og abonnement og se om vi passer for hverandre i måten vi jobber på. Det er like viktig for oss å finne rett kunde som det er for deg å finne rett leverandør. Jo likere vi er – jo enklere er samarbeidet!